Portfolio

Enkele voorbeelden van onze werkzaamheden


(klik op de afbeelding om naar de webpagina van DoIT te gaan)

DoIT@Zuyd Forum

Het doel: Een nieuw platform ter ondersteuning van de community van de faculteit.

Faculteit ICT van Zuyd hogeschool heeft ons gevraagd een platform te realiseren ter ondersteuning en versterking van de DoIT community. Het platform dient als startpunt voor studenten, waarbij zij tevens de mogelijkheid hebben om – door middel van een forum – met elkaar te communiceren. Daarnaast was het belangrijk dat niet alleen studenten maar ook docenten en andere medewerkers ook toegang hebben tot dit forum, dit om de kloof tussen studenten, docenten en medewerkers te verkleinen.

Er is een koppeling gelegd met het al bestaande accountsysteem van Zuyd hogeschool, hierdoor hoeven gebruikers van het forum zich enkel in te loggen met hun Zuyd account. Om dit mogelijk te maken hebben wij nauw samengewerkt met de interne ICT afdeling van Zuyd hogeschool.

Daarnaast hebben wij binnen het nieuwe platform een event-manager ingebouwd voor de activiteiten die DoIT community organiseert, waarbij studenten zich gemakkelijk kunnen aanmelden voor evenementen en er hierdoor een mooi overzicht ontstaat voor de organisatoren van de evenementen.


(klik op de afbeelding om naar de webpagina van de kompaan te gaan)

De kompaan

Het doel: een nieuwe website voor een Event dat word georganiseerd door Thunderagency.

De Kompaan was een Webdesign voor Amuse Events B.V. Hiervoor hebben we verschillende plugins gebruikt zoals een contact formulier plugin, een lettertype plugin en een fotoalbum plugin.

Synthesis

Het doel: Het ontwikkelen van een serious game.

Voor Faculteit Beta van Zuyd University Heerlen zijn wij een serious game aan het ontwikkelen op gebied van moleculen.
De speler leert tijdens het spel de verschillende reacties kennen aan de hand van temperatuur en oplosmiddelen.